Glasbewassing

Glasbewassing door Bas Schoonmaakbedrijf

Door het weer worden uw ramen gedurende het jaar vuil. Dit zorgt voor een mindere uitstraling van uw pand. Aangezien uw gebouw het visitekaartje is van uw bedrijf, raden wij meermaals per jaar glasbewassing aan. De glazenwassers die voor Bas Schoonmaakbedrijf werken zijn echte vaklui die snel en effectief werken. Wanneer ons schoonmaakbedrijf de glasbewassing van uw gebouw verzorgd heeft, kunt u ervan uitgaan dat uw ramen blinken als nooit tevoren.

Glasbewassing tot in de puntjes verzorgd

Als schoonmaakbedrijf proberen wij uw verwachtingen steeds te overtreffen. Ook tijdens het schoonmaken van uw ramen. Onze glazenwassers zorgen ervoor dat u perfect schone ramen krijgt, wat bijdraagt aan de uitstraling van uw pand. Schone ramen laten meer zonlicht door wat voor een prettigere werkomgeving zorgt en tevreden werknemers.

Periodieke glasbewassing

Als schoonmaakbedrijf raden wij periodieke glasbewassing aan. De reden hiervoor is dat gedurende het jaar uw ramen meermaals vuil worden. Wij kunnen in samenspraak met u de frequentie van glasbewassing bepalen. Hierdoor bent u verzekerd van periodieke glasbewassing gedurende het jaar, zonder dat u elke keer contact hoeft op te nemen met ons schoonmaakbedrijf. Het kan ook voorkomen dat uw ramen eerder vuil zijn. Wacht dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij eerder kunnen komen om uw ramen schoon te maken.

Glasbewassing

Tevreden klanten

Onze klanten zijn zeer positief en tevreden over de diensten die wij als schoonmaakbedrijf leveren. Onze klanten geven aan dat zij onze glazenwassers vakbekwaam, professioneel en snel vinden. Zij geven ook aan dat de kwaliteit van de glasbewassing hoog is. Dit uit zich in blinkende ramen die veel zonlicht doorlaten. Wij proberen iedere keer uw verwachtingen te overtreffen en dezelfde kwaliteit of beter te leveren.

Contact over glasbewassing

Wilt u dat uw ramen blinken als nooit tevoren? Bas Schoonmaakbedrijf is het bedrijf dat u zoekt. Wilt u meer informatie of een offerte? Onze medewerkers helpen u graag. In samenspraak met u bepalen we de frequentie van het wassen van uw ramen. Wij geven u een advies over de frequentie maar u bepaalt uiteindelijk hoe vaak u wilt dat onze glazenwasser uw ramen schoonmaakt. Voor meer informatie of een offerte kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-46332186. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar het volgende adres: info@basschoonmaak.nl. Neem snel contact op en ervaar de voordelen van kristal heldere ramen dankzij onze glasbewassing.

BEL ONS NU