Schoonmaakbedrijf Drachten

Bas Schoonmaakbedrijf ook actief in Drachten

Bas Schoonmaakbedrijf is door 10 jaar ervaring hét schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakdiensten in Drachten. Dit komt niet alleen door onze ervaring, maar ook doordat wij kwaliteit leveren en effectief werken. Door onze calamiteitenservice kunnen wij u snel helpen bij eventuele calamiteiten. Het kan zijn dat u waterschade heeft of een andere calamiteit. Wat het ook is, Bas Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat het snel wordt opgelost.

Onze diensten

Bas Schoonmaakbedrijf biedt de volgende diensten aan in Drachten:

  • Kantoorontruiming
  • Calamiteitenservice
  • Zonnepanelen reinigen
  • Kantoorschoonmaak
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing

Bas Schoonmaakbedrijf: uw partner

De schoonmaakdiensten die Bas Schoonmaakbedrijf uitvoert in Drachten worden afgestemd op uw wensen. Hierbij kunt u er aan denken dat wij onze schoonmaakdiensten afstemmen op de tijden dat u wilt dat er schoongemaakt wordt. Ook kunnen we samen de frequentie van onze schoonmaakdiensten bepalen. Door goed te communiceren met elkaar kunnen we duidelijke afspraken maken, zodat u altijd van een schoon pand kunt genieten.

Schoonmaakbedrijf Drachten

Glasbewassing door onze glazenwasser

Schone ramen zorgen ervoor er meer zonlicht binnenkomt. Door glasbewassing uit te laten voeren door onze glazenwasser is de uitstraling van uw pand ook beter. Om schone ramen gedurende het jaar te garanderen, raden wij periodieke glasbewassing in Drachten aan.

Gevelreiniging voor een mooie uitstraling

Wij kunnen specialistische gevelreiniging uitvoeren op uw pand in Drachten. Door dit te doen kan de atmosferische aanslag op uw pand verwijderd worden. Het weer tast de uitstraling van uw pand aan. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Hierdoor raden wij periodieke gevelreiniging aan voor uw pand in Drachten.

Laat uw zonnepanelen reinigen door Bas Schoonmaakbedrijf

Doordat zonnepanelen buiten blootgesteld worden aan de elementen, worden deze vuil. Door dit vuil gaat ook het rendement van uw zonnepanelen achteruit. Om ervoor te zorgen dat het rendement verhoogd wordt, raden wij aan om eens per jaar uw zonnepanelen schoon te maken. Zonnepanelen reinigen zorgt voor een lagere energierekening.

Veel ervaring met kantoren schoonmaken

Onze medewerkers hebben veel ervaring met kantoren schoonmaken. Zij weten hoe kantoren snel en effectief kunnen worden schoongemaakt. Laat uw kantoor schoonmaken door Bas Schoonmaakbedrijf, zodat u gegarandeerd bent van een schoon kantoor in Drachten. Kantoren schoonmaken dient door een professioneel schoonmaakbedrijf uitgevoerd te worden. Hierdoor zal uw kantoor altijd tot in de puntjes verzorgd zijn.

Offerte of meer informatie? Neem contact op met Bas Schoonmaakbedrijf

Voordat u een schoonmaakbedrijf inschakelt om uw schoonmaakdiensten uit te voeren, wilt u zich misschien eerst oriënteren in welke mogelijkheden er zijn. Wij helpen u hier graag bij en geven u met plezier advies en stellen een offerte op. Hierdoor kunt u een keuze maken uit welke diensten wij kunnen uitvoeren voor uw pand in Drachten. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op het volgende nummer: 06-46332186. Maar mailen kan natuurlijk ook naar het volgende adres: info@basschoonmaak.nl. Bas Schoonmaakbedrijf, voor al uw schoonmaakdiensten van glasbewassing tot gevelreiniging.

BEL ONS NU