Zonnepanelen reinigen

Bas Schoonmaakbedrijf voor zonnepanelen reinigen

Bas Schoonmaakbedrijf kan voor zowel particulieren als bedrijven zonnepanelen reinigen. Door de 10 jaar ervaring die wij hebben opgebouwd hebben wij veel ervaring opgedaan met het reinigen van zonnepanelen. Onze klanten zijn zeer tevreden over het reinigen, aangezien de zonnepanelen door de schoonmaak een hoger rendement krijgen. Schoonmaken levert u geld op in plaats van dat het u geld kost. Ook bent u milieubewust bezig omdat uw zonnepanelen meer energie halen uit de zon.

Schone zonnepanelen, meer energie opbrengst

Of het nu voorjaar of winter is, in Nederland regent het vaak. Veel van het vuil op uw zonnepanelen wordt door de regen afgespoeld. Echter blijft er vaak atmosferisch vuil achter. Ook zijn vogels vaak een boosdoener van productievermindering van energie. Door een specialistische zonnepanelen reiniging van Bas Schoonmaakbedrijf zal de productie van energie stijgen. U bespaart dus geld wanneer wij uw zonnepanelen reinigen.

Zonnepanelen reinigen voor een hoger rendement

Door zonnepaneelreiniging bespaart u op de kosten van uw energierekening. Over het algemeen is uit onderzoek gebleken dat reinigen zorgt voor een rendementsverhoging van 3 tot 5%. Wij adviseren het reinigen voor de start van het voorjaar uit te voeren. De reden hiervoor is dat de zon in het voorjaar het meest schijnt en daardoor is in het voorjaar uw opbrengst het hoogst.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen, onze aanpak

Wij gebruiken tijdens het schoonmaken osmosewater. Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Door de puurheid van dit water laat het ook geen strepen of vlekken achter. Het water is ook vrij van lood, zouten, natrium, kalk, kalium, magnesium en organische vervuiling. Wij hebben gekozen voor osmosewater aangezien dit het beste resultaat oplevert.

Zonnepanelen reinigen kosten

Nieuwsgierig geworden naar hoe hoog uw rendement gaat zijn na zonnepaneelreiniging? Neem dan contact op met ons schoonmaakbedrijf. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over zonnepaneelreiniging en kunnen ook een offerte voor u opstellen. Wij garanderen dat uw rendement na de schoonmaak verhoogd wordt, zodat u een lagere energierekening krijgt. Ook belast u het milieu zo minimaal mogelijk doordat u maximaal gebruik maakt van de energie van de zon. U kunt met ons ook afstemmen dat wij jaarlijks voor het voorjaar langskomen om uw zonnepaneelreiniging uit te voeren. Zo hoeft u niet ieder jaar weer een afspraak te maken en weet u dat tijdens het voorjaar uw zonnepanelen optimaal functioneren. Neem contact op met onze medewerkers en zij bespreken met u de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-46332186. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@basschoonmaak.nl. Hopelijk tot snel wanneer wij uw zonnepanelen reinigen.

BEL ONS NU