Gevelreiniging

Gevelreiniging door Bas Schoonmaakbedrijf

Een van de diensten die wij aanbieden als schoonmaakbedrijf is gevelreiniging. Schone gevels zeggen alles over de uitstraling van uw pand. Om een mooie uitstraling van uw pand te behouden raden wij aan om periodieke reiniging toe te passen op uw pand. Wij hebben al 10 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en snelheid. Onze klanten geven aan dat wij betrouwbaar zijn en dat er een goede balans is tussen kwaliteit en prijs. Schone gevels beginnen bij Bas Schoonmaakbedrijf.

Negatieve invloeden van het weer

Het weer zorgt ervoor dat veel gebouwen worden aangetast door atmosferische aanslag. Deze aanslag beïnvloedt de sierlijkheid van uw pand, helaas op negatieve wijze. Om dit te voorkomen kunt u Bas Schoonmaakbedrijf inhuren voor de gevelreiniging van uw pand. Onze specialistische gevelreiniging zorgt ervoor dat uw gevel perfect schoongemaakt wordt. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat uw pand weer de uitstraling krijgt die het verdient. Wij werken secuur en effectief zodat u ook niet meer betaalt dan nodig is.

Frequentie gevelreiniging

In samenspraak met u kunnen we bepalen hoe vaak gevelreiniging nodig is voor uw pand. Door te kijken naar vorige jaren en hoe snel uw gevels aangetast worden door atmosferische aanslag, kunnen wij bepalen hoe vaak reiniging nodig is. Door afspraken te maken over de frequentie kunnen wij voor de lange termijn onze reiniging afstemmen op de wensen van u als klant. Dit heeft als voordeel dat u niet iedere keer als gevelreiniging nodig is, een schoonmaakbedrijf hoeft te benaderen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de reiniging uitgevoerd wordt door Bas Schoonmaakbedrijf wanneer het nodig is.

Gevelreiniging

Efficiënte gevelreiniging

Voor gevelreiniging maken wij gebruik van drie technieken namelijk: stoom cleanen, chemisch reinigen en stralen. Welke techniek wij inzetten hangt af van de vervuiling op uw gevels en ook houden wij rekening met het type gevel. In samenspraak met u bepalen wij welke techniek het beste is voor uw gevel. Hierdoor zorgen wij voor het beste resultaat zodat u weer schone gevels heeft.

Contact met Bas Schoonmaakbedrijf

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Wij helpen u graag verder zodat wij onze dienst kunnen afstemmen op uw wensen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-46332186. U kunt er ook voor kiezen om een mail te sturen, mail dan naar: info@basschoonmaak.nl. Wilt u ook een brandschone gevel? Bel ons dan snel en vraag naar onze gevelreiniging service.

BEL ONS NU