Over ons

Bas schoonmaakbedrijf al 10 jaar toonaangevend in de schoonmaakbranche

Wij zijn Bas Schoonmaakbedrijf. Schoonmaken is onze passie en dit zult u ook terugzien in onze werkzaamheden. Wij zijn al 10 jaar actief in Groningen, Friesland en Drenthe met diverse schoonmaakwerkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor grondige schoonmaakbeurten, ontruimingen en u kunt gebruik maken van onze calamiteitenservice. Ook kunnen wij voor u de gevelreiniging en glasbewassing van uw pand verzorgen. Maar ook voor kleine klussen zoals het reinigen van zonnepanelen kunt u Bas schoonmaakbedrijf inhuren. Zoals eerder aangegeven, beschikken wij over een calamiteitenservice. Hierdoor kunnen wij u bij eventuele problemen snel helpen. In alle diensten die wij leveren vinden wij het zeer belangrijk dat wij een goede kwaliteit en service leveren. Dankzij onze ervaring en producten kunt u ervan uitgaan dat wij de perfecte dienstverlening verzorgen. Dus voor al uw schoonmaakopdrachten in Groningen, Friesland en Drenthe is Bas schoonmaakbedrijf uw partner. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur een mail naar: info@basschoonmaak of bel: 06-46332186.

Onze diensten

 1. Glasbewassing

  Ramen zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom is het vanzelfsprekend van belang dat deze dan ook brandschoon zijn. Bas schoonmaakbedrijf kan hier voor zorgen.

 2. Gevelreiniging

  Door negatieve invloeden, zoals het weer worden gevels aangetast. Laat uw gevel reinigen door Bas schoonmaakbedrijf.

 3. Zonnepaneelreiniging

  Tijdens het voorjaar en in de zomer schijnt de zon het meest en is de opbrengst het hoogst. In het voorjaar is het tijd voor zonnepaneelreiniging.

 4. Kantoorschoonmaak

  Elke medewerker heeft baat bij een schoon kantoor. Bas Schoonmaakbedrijf zorgt voor een schoon en fris pand.

 5. Kantoorontruiming

  Bas Schoonmaakbedrijf is hét adres voor woningontruiming in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar deze zware klus.

 6. Calamiteitenservice

  Heeft u problemen door een onverwachte calamiteit? Geen probleem! Bas Schoonmaakbedrijf biedt u een calamiteitenservice in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij schieten u te hulp en leveren uw woning of bedrijfspand weer schoon op.

schoonmaakbedrijf

Reviews

Wat zeggen onze klanten over ons

BEL ONS NU