Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Bas, het schoonmaakbedrijf voor schoonmaakdiensten

Wij bieden als schoonmaakbedrijf meerdere schoonmaakdiensten aan in Heerenveen. U kunt bij ons terecht voor glasbewassing, zonnepanelen reinigen, gevelreiniging, kantoren schoonmaken en kantoorontruiming. Ook kunt u bij ons terecht tijdens calamiteiten. Wij hebben een calamiteitenservice waarbij wij u snel en adequaat kunnen helpen.

Onze voordelen

De voordelen van ons schoonmaakbedrijf zijn.

  • Snelle hulp door onze calamiteitenservice
  • Kwaliteit
  • Oog voor de details
  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf
  • Professionele aanpak

Schoonmaakdiensten afgestemd op uw situatie

Omdat niet elk bedrijf hetzelfde is, stemmen wij onze schoonmaakdiensten af op uw wensen. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf uw wensen aangeven over welke schoonmaakdiensten u nodig heeft voor uw bedrijf in Heerenveen. In samenspraak met u bepalen we welke schoonmaakdiensten wij leveren en ook zal de frequentie bepaald worden.

Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Glasbewassing voor blinkende ramen

Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Schone ramen zijn hier een onderdeel van. Wij raden dan ook aan om voor uw pand in Heerenveen periodiek glasbewassing uit te voeren. Onze glazenwasser is een professional met ervaring, hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wanneer onze glazenwasser is geweest, u blinkende ramen heeft.

Gevelreiniging voor een mooi pand

Zijn uw gevels in Heerenveen aangetast door de elementen? En wilt u weer schone gevels? Bas Schoonmaakbedrijf kan uw gevels reinigen in Heerenveen zodat uw pand weer de uitstraling krijgt die het verdient. U kunt met ons de frequentie van gevelreiniging afstemmen zodat u het gehele jaar schone gevels heeft.

Zonnepanelen schoonmaken voor een beter milieu

Door uw zonnepanelen te reinigen in Heerenveen krijgen uw zonnepanelen een hoger rendement. Dit scheelt u niet alleen in de kosten, maar dit is ook beter voor het milieu. Zonnepanelen schoonmaken zorgt voor een stijging van het rendement van 3 tot 5%. Wij raden dan ook aan om jaarlijks uw zonnepanelen te reinigen.

Kantoren schoonmaken in Heerenveen

Bas Schoonmaakbedrijf heeft 10 jaar ervaring met kantoren schoonmaken. Als u kiest voor ons schoonmaakbedrijf, dan kiest u voor een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf. Uw kantoor in Heerenveen verdient de aanpak van Bas Schoonmaakbedrijf. Wij werken snel en effectief zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten.

Meer informatie of een offerte nodig? Neem contact op

Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en zij kunnen ook een offerte voor u opstellen. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten van ons schoonmaakbedrijf en kunnen wij uw situatie goed in kaart brengen, zodat we u een passend aanbod kunnen bieden. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 06-46332186. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@basschoonmaak.nl. Voor al uw schoonmaakdiensten in Heerenveen, Bas Schoonmaakbedrijf. Bij ons kunt u terecht voor glasbewassing, zonnepanelen reinigen, kantoren schoonmaken, kantoorontruiming en gevelreiniging.

BEL ONS NU