Kantoorontruiming

Zorgvuldige woning- en kantoorontruiming in Groningen, Friesland en Drenthe

Bas Schoonmaakbedrijf is hét adres voor woningontruiming in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar deze zware klus.

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u een woning wilt ontruimen. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdensgeval, een scheiding of een verhuizing. In elk van de gevallen bieden wij een helpende hand om de woning zorgvuldig te ontruimen. Hierbij zorgen wij dat de woning tiptop in orde opgeleverd wordt en gaan wij zorgvuldig met de inboedel om. Ook ontruiming is maatwerk: elke klus is anders. Bespreek daarom gerust uw wensen met ons.

Ook voor kantoorontruiming in Groningen, Friesland en Drenthe kunt u bij Bas Schoonmaakbedrijf terecht. Wij leveren uw kantoorpand helemaal leeg en netjes op.

Wellicht is het tijd voor een verhuizing van uw bedrijf naar een nieuw kantoorpand of gewoon een uiterst grondige schoonmaak, bijvoorbeeld voorafgaand aan de verkoop van uw kantoorpand. Bij Bas bent u dan aan het juiste adres. Wij voeren vakkundig en professioneel uw kantoorontruiming uit. Wij gaan voorzichtig om met uw inboedel, waardoor de ontruiming van uw kantoor bij ons altijd in goede handen is.

Maar ook een klusje dat geklaard moet worden in de bouw is geen probleem voor Bas! U kunt hierbij denken aan het verwijderen van tapijt en systeem plafonds, kleine verhuizingen en overige assistentie/ontruiming bij uw klus. Wij houden dit begrip graag in de breedste zin van het woord, vraag naar de voorwaarden.

kantoorontruiming

BEL ONS NU