Schoonmaakbedrijf Veendam

Bas Schoonmaakbedrijf is de professional die u zoekt

Heeft u een bedrijfspand in Veendam en bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van de schoonmaakdiensten? Bas Schoonmaakbedrijf doet dit graag voor u. Door 10 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weten wij alles van schoonmaken. De afspraken die wij met u maken worden altijd nagekomen, zodat u een betrouwbare partner heeft die doet wat hij belooft. Ook bij calamiteiten kunt u ons benaderen. Wij hebben namelijk een calamiteitenservice waarmee wij u snel kunnen helpen bij eventuele problemen.

Uw voordelen

Kiest u voor Bas Schoonmaakbedrijf? Dan zijn dit uw voordelen:

  • Professionele aanpak
  • Snelle hulp door onze calamiteitenservice
  • Oog voor de details
  • Kwaliteit
  • 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf
  • Betrouwbaar

Onze schoonmaakdiensten in Veendam

Wij bieden meerdere schoonmaakdiensten aan in Veendam. U kunt hierbij onder andere denken aan glasbewassing, gevelreiniging, kantoren schoonmaken en meer. Wanneer u ons benadert om uw schoonmaakdiensten uit te voeren, brengen wij eerst uw situatie in kaart. Dit doen wij om u een oplossing op maat te bieden. Waar een perfecte balans is tussen kosten en kwaliteit.

Schoonmaakbedrijf Veendam

Vakbekwame glazenwasser voor glasbewassing

Onze glazenwassers zijn echte vaklui die precies weten hoe zij snel en effectief de glasbewassing van uw pand in Veendam kunnen uitvoeren. De glazenwasser heeft ervaring met verschillende klussen en past deze ervaring ook toe tijdens uw klus in Veendam. Na de glasbewassing stralen uw ramen weer als nooit tevoren.

Bas Schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging

Gevelreiniging is noodzakelijk om de uitstraling van uw pand te verbeteren. Door het weer worden uw gevels vuil en hierdoor heeft uw pand in Veendam niet de uitstraling die u wenst. Wij kunnen samen met u de frequentie van de gevelreiniging bepalen. Het kan ook voorkomen dat uw gevels eerder vuil zijn dan verwacht. Neem dan contact met ons op en wij verzorgen dan eerder de gevelreiniging.

Een hoger rendement door zonnepanelen te reinigen

Er zijn tal van invloeden waardoor uw zonnepanelen in Veendam vuil worden. Op het moment dat er teveel vuil op uw zonnepanelen zit, gaat het rendement van uw zonnepanelen achteruit. Om te besparen op uw energierekening adviseren wij om jaarlijks uw zonnepanelen te laten reinigen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar levert u ook een verhoogd rendement op van 3 tot 5%. Wij komen graag uw zonnepanelen schoonmaken.

Bas Schoonmaakbedrijf ook voor kantoren schoonmaken

Iedere werknemer heeft baat bij een schoon kantoor in Veendam. Een schoon kantoor is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers maar ook voor de uitstraling. Wij hebben veel ervaring met kantoren schoonmaken. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw kantoor altijd schoon is.

Vragen? Neem contact op met Bas Schoonmaakbedrijf

Het kan zijn dat u zich nog aan het oriënteren bent of misschien is uw keuze al op ons schoonmaakbedrijf gevallen. In beide gevallen kunnen onze medewerkers u meer informatie of een offerte geven. Wij brengen uw wensen in kaart en bieden een oplossing op maat. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-46332186. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@basschoonmaak.nl. Dus voor al uw schoonmaakdiensten in Veendam, Bas Schoonmaakbedrijf.

BEL ONS NU