Schoonmaakbedrijf Emmen

Bas Schoonmaakbedrijf de professional die u zoekt

Wij zijn Bas Schoonmaakbedrijf, bij ons kunt u terecht voor verschillende schoonmaakdiensten in Emmen. Dit zijn onder andere de volgende diensten: gevelreiniging, glasbewassing en kantoren schoonmaken. Ook hebben wij een calamiteitenservice waarbij wij u snel en adequaat kunnen helpen tijdens een calamiteit. Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan werken wij snel en effectief. Hierdoor is er een perfecte balans tussen de kosten en kwaliteit van onze diensten.

Onze voordelen

De voordelen van Bas Schoonmaakbedrijf zijn:

  • Kwaliteit
  • Professionele aanpak
  • Snelle hulp door onze calamiteitenservice
  • Oog voor de details
  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf

Wij leveren kwaliteit tijdens onze schoonmaakdiensten

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaakdiensten kan uitvoeren? Bas is het professionele schoonmaakbedrijf dat doet wat het belooft, namelijk snel en effectief schoonmaken. Wilt u meerdere schoonmaakdiensten in Emmen uitbesteden aan Bas Schoonmaakbedrijf? Dat is allemaal mogelijk. Wij maken met u duidelijke afspraken die afgestemd zijn op uw wensen.

Schoonmaakbedrijf Emmen

Onze glazenwasser verzorgt uw glasbewassing

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat uw glasbewassing van uw pand in Emmen kan verzorgen? Zoek dan niet verder. Bas is het schoonmaakbedrijf voor de glasbewassing van uw pand in Emmen. Onze glazenwassers zijn echte vaklui die van aanpakken weten. Zij zorgen ervoor dat uw ramen weer schoon zijn en meer zonlicht binnen laten.

Vakkundige gevelreiniging door Bas Schoonmaakbedrijf

De gevels van uw pand in Emmen krijgen door het weer het een en ander te verduren. Door het weer worden uw gevels vuil en hierdoor wordt de uitstraling van uw pand in Emmen minder. Om uw pand in Emmen de uitstraling te geven die u wenst, raden wij periodieke gevelreiniging aan.

Zonnepanelen reinigen door Bas Schoonmaakbedrijf

De elementen zorgen ervoor dat uw zonnepanelen gedurende het jaar vuil worden. Hierdoor zal ook het rendement van uw zonnepanelen lager worden. Om te besparen op uw energierekening raden wij aan om eens per jaar uw zonnepanelen schoon te maken. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Ervaren in kantoren schoonmaken

In de 10 jaar dat wij actief zijn in de schoonmaakbranche hebben wij ook veel ervaring opgedaan met kantoren schoonmaken. Wij ervaren dat een schoon kantoor zorgt voor tevreden werknemers die in een schone werkomgeving kunnen werken. Wij kunnen ook uw kantoor in Emmen schoonmaken. Hierbij leveren wij kwaliteit met oog op de details.

Onze medewerkers helpen u graag

Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden over de mogelijkheden van onze schoonmaakdiensten. Ook kunnen zij voor u een offerte opstellen zodat u weet welke kosten er verbonden zitten aan onze schoonmaakdiensten. Ons schoonmaakbedrijf is telefonisch te bereiken op: 06-46332186. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@basschoonmaak.nl. Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf in Emmen met betaalbare schoonmaakdiensten? Bas Schoonmaakbedrijf voor kantoren schoonmaken, zonnepanelen schoonmaken en glasbewassing.

BEL ONS NU