Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Schoonmaak diensten uitbesteden?

Als schoonmaakbedrijf bieden wij schoonmaakdiensten aan in Leeuwarden. Voor de volgende schoonmaakdiensten komen wij graag naar Leeuwarden:

 • zonnepanelen schoonmaken
 • glasbewassing
 • gevelreiniging
 • kantoorontruiming
 • kantoren schoonmaken.

Wij bieden ook een calamiteitenservice aan. Hierdoor kunnen wij u bij calamiteiten in Leeuwarden snel helpen.

Voordelen van Bas Schoonmaakbedrijf

Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf? Dan zijn dit uw voordelen:

 • Oog voor de details
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteit
 • 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf
 • Professionele aanpak
 • Snelle hulp door onze calamiteitenservice

Op maat schoonmaakdiensten in Leeuwarden

Ieder bedrijf is voor ons uniek. Hierdoor bieden wij onze schoonmaakdiensten aan afgestemd op uw wensen. Hierdoor zorgt ons schoonmaakbedrijf voor een dienst op maat. Hierbij kunt u eraan denken dat wij de frequentie van onze schoonmaakdiensten in Leeuwarden afstemmen op wat u nodig heeft.

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Glasbewassing in Leeuwarden

Gedurende het jaar worden uw ramen vuil. Om de uitstraling van uw bedrijf te bevorderen raden wij periodieke glasbewassing aan in Leeuwarden. Onze glazenwasser heeft door de jaren veel ervaring opgedaan met glasbewassing. Deze ervaring past de glazenwasser ook toe op uw pand. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u snel met oog op de details schone ramen heeft.

Effectieve gevelreiniging

Door het weer worden uw gevels in Leeuwarden gedurende het jaar aangetast. Bas Schoonmaakbedrijf kan ervoor zorgen dat uw gevels de uitstraling krijgen die uw pand verdient. Wij kunnen in samenspraak de frequentie van gevelreiniging afspreken. Hierdoor kunt u er het gehele jaar van uitgaan dat uw gevels schoon zijn.

Zonnepanelen reinigen levert meer op!

Om te besparen op uw energierekening raden wij aan om zonnepanelen schoon te maken. Wij raden aan om dit jaarlijks uit te laten voeren. De kosten van zonnepanelen reinigen in Leeuwarden verdient u terug door een verhoging van het rendement van de zonnepanelen. Na het schoonmaken hebben uw zonnepanelen een verhoogd rendement van 3 tot 5%.

Kantoor schoonmaken door Bas Schoonmaakbedrijf?

Wij hebben als schoonmaakbedrijf veel ervaring met kantoren schoonmaken. Wij hebben door onze 10 jaar ervaring geleerd hoe wij snel en effectief uw kantoor in Leeuwarden kunnen schoonmaken, zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit. U kunt zelf de frequentie bepalen van hoe vaak uw kantoor wordt schoongemaakt.

Offerte aanvragen schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Wilt u gebruik maken van een van onze schoonmaakdiensten in Leeuwarden? Wacht dan niet langer en vraag ons om een offerte of informatie. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste beslissing. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-46332186. U kunt er ook voor kiezen om een mail te sturen, mail dan naar: info@basschoonmaak.nl. Bas Schoonmaakbedrijf, voor al uw schoonmaakdiensten in Leeuwarden. Wij zijn gespecialiseerd in gevelreiniging en zonnepanelen schoonmaken maar ook glasbewassing en kantoren schoonmaken in Leeuwarden.

BEL ONS NU