Schoonmaakbedrijf Winschoten

Bas Schoonmaakbedrijf in Winschoten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaakdiensten kan uitvoeren? Bas Schoonmaakbedrijf helpt u graag voor een fris en schoon pand in Winschoten. Wij hebben al 10 jaar ervaring en wij zorgen ervoor dat al onze klanten tevreden zijn. Dit doen wij door onze afspraken na te komen en kwaliteit te leveren. Wij hebben zelfs een calamiteitenservice waarbij wij u bij calamiteiten snel kunnen helpen.

Waarom Bas schoonmaakbedrijf?

Bas Schoonmaakbedrijf heeft als voordelen voor u:

  • Oog voor de details
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf
  • Betrouwbaar
  • Professionele aanpak
  • Snelle hulp door onze calamiteitenservice

Schoonmaakdiensten in Winschoten

Wij vinden het als schoonmaakbedrijf zeer belangrijk om uw situatie in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij samen bepalen welke schoonmaakdiensten uitgevoerd dienen te worden in uw pand in Winschoten. In overleg is bij ons veel mogelijk. Door samen goed te communiceren kunnen wij onze schoonmaakdiensten perfect afstemmen op uw wensen. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een stralend en schoon pand.

Schoonmaakbedrijf Winschoten

Glasbewassing van uw pand in Winschoten

Onze glazenwasser is ervaren in de glasbewassing van verschillende panden. Ook bij uw pand in Winschoten kan glasbewassing door ons schoonmaakbedrijf uitgevoerd worden. De glazenwassers die wij in dienst hebben zijn echte professionals. Zij zorgen ervoor dat uw ramen meer zonlicht doorlaten en stralen.

Gevelreiniging door Bas Schoonmaakbedrijf

De uitstraling van uw pand in Winschoten zegt alles over uw bedrijf. Door het weer worden uw gevels vuil en aangetast. Hierdoor gaat de uitstraling van uw pand in Winschoten achteruit. Wij raden dan ook periodieke gevelreiniging aan, zodat uw pand het gehele jaar de uitstraling heeft die u wenst. Overleg met Bas Schoonmaakbedrijf over de mogelijkheden van gevelreiniging.

Zonnepanelen reinigen in Winschoten

Zonnepanelen worden gedurende het jaar vuil. Hierdoor gaat het rendement van uw zonnepanelen in Winschoten achteruit. Wij kunnen uw zonnepanelen schoonmaken, zodat u een hoger rendement krijgt op uw zonnepanelen. Zonnepanelen schoonmaken zorgt ervoor dat u een lagere energierekening heeft en het is ook beter voor het milieu.

Kantoren schoonmaken

Als u een kantoor heeft, wilt u ook dat deze schoon blijft. Kantoren schoonmaken dient uitgevoerd te worden door een professioneel schoonmaakbedrijf. Als u kiest voor een professioneel schoonmaakbedrijf als Bas, dan kunt u ervan uitgaan dat uw kantoor altijd schoon is. Kantoren schoonmaken doen wij al jaren en hierdoor kunt u ervan uitgaan dat bij ons schoon, ook echt schoon is.

Offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf

Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de schoonmaakdiensten die wij leveren in Winschoten. Ook kunt u bij hen terecht voor een offerte. Wij zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoord worden en dat u een overzicht krijgt van de kosten die onze diensten met zich mee brengen. Voor meer informatie of een offerte kunt u ons bellen op: 06-46332186. Maar mailen kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar: info@basschoonmaak.nl. Bas is het schoonmaakbedrijf voor kantoren schoonmaken, glasbewassing, zonnepanelen reinigen en calamiteitenservice in Winschoten.

BEL ONS NU