Schoonmaakbedrijf Meppel

schoonmaakdiensten in Meppel

Bij Bas Schoonmaakbedrijf kunt u terecht voor verschillende schoonmaakdiensten in Meppel. Hierbij kunt u onder andere denken aan: glasbewassing, zonnepanelen schoonmaken, gevelreiniging en meer. Zo hebben wij ook een calamiteitenservice waarbij wij u snel en adequaat kunnen helpen tijdens calamiteiten. Door een combinatie van een professionele aanpak en ervaring kunt u er van uitgaan dat bij ons schoon ook echt schoon is.

Voordelen van Bas schoonmaakbedrijf

Wanneer u kiest voor onze schoonmaakdiensten in Meppel zijn dit uw voordelen:

  • 10 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf
  • Oog voor de details
  • Snelle hulp door onze calamiteitenservice
  • Kwaliteit
  • Professionele aanpak
  • Betrouwbaar

Schoonmaakdiensten in Meppel

Als schoonmaakbedrijf denken we graag met u mee. Niet ieder bedrijf is hetzelfde en ieder bedrijf heeft net weer een andere aanpak nodig. Daarom bespreken wij met u wat uw bedrijf nodig heeft en hoe wij onze schoonmaakdiensten kunnen afstemmen op uw wensen. Wilt u van onze schoonmaakdiensten gebruik maken in Meppel? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaakbedrijf Meppel

Glasbewassing Meppel

Benieuwd naar wat wij voor de glasbewassing van uw pand in Meppel kunnen betekenen? Bespreek met ons uw wensen zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze glazenwasser is een vakman die veel ervaring heeft. Dit zult u ook terugzien in de kwaliteit van de glasbewassing. Onze glazenwasser zorgt ervoor dat uw ramen blinken.

Periodieke gevelreining

Wilt u schone gevels voor uw pand in Meppel? Laat dan gevelreiniging uitvoeren door Bas Schoonmaakbedrijf. Dit zal bevorderlijk zijn voor de uitstraling van uw pand in Meppel. Het weer zorgt voornamelijk voor de aantasting van uw gevels. Als u wilt dat de gevels van uw pand altijd schoon zijn, raden wij een periodieke gevelreiniging aan.

Hoger rendement door zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen worden gedurende het jaar vuil door het weer. Om ervoor te zorgen dat uw rendement met 3 tot 5% stijgt, raden wij aan om uw zonnepanelen in Meppel te reinigen. Door uw zonnepanelen schoon te maken heeft u een lagere energierekening. Ook draagt u bij aan een beter milieu doordat u meer rendement haalt uit uw zonnepanelen.

Kantoren schoonmaken in Meppel

Doordat wij al 10 jaar actief zijn in de schoonmaakbranche hebben wij ook veel ervaring opgedaan met kantoren schoonmaken. Denkt u erover na om uw kantoor in Meppel schoon te maken door een schoonmaakbedrijf? Zoek dan niet verder. Bas Schoonmaakbedrijf zorgt voor een schone werkomgeving.

Offerte aanvragen bij Bas Schoonmaakbedrijf?

Voordat u besluit om een schoonmaakbedrijf in te huren in Meppel, kan het zijn dat u eerst meer informatie wilt of dat u een offerte wilt aanvragen. Neem dan contact op met Bas Schoonmaakbedrijf. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en kunnen een offerte voor u opstellen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-46332186. Maar mailen kan natuurlijk ook. U kunt een mail sturen naar: info@basschoonmaak.nl. Bas is het schoonmaakbedrijf met betaalbare schoonmaakdiensten in Meppel. U kunt bij ons terecht voor kantoren schoonmaken, zonnepanelen reinigen, glasbewassing, gevelreiniging en kantoorontruiming in Meppel.

BEL ONS NU