Zonnepanelen schoonmaken

Bas Schoonmaakbedrijf voor zonnepanelen schoonmaken

Een van de schoonmaakdiensten die wij aanbieden is zonnepanelen schoonmaken. In de 10 jaar dat wij actief zijn in de schoonmaakbranche hebben wij vele zonnepanelen schoongemaakt. Hiermee hebben wij veel klanten blij gemaakt, aangezien door de schoonmaak het rendement van de zonnepanelen omhoog gaat. In plaats van dat de schoonmaak u geld kost, levert dit u geld op door te besparen op uw energierekening. Maar ook is het beter voor het milieu, aangezien u meer energie opwekt uit uw zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen schoonmaken

In Nederland regent het vaak. Of het nu voorjaar of winter is. Deze regen spoelt redelijk wat vuil van de zonnepanelen af. Helaas blijft er altijd atmosferisch vuil achter en zijn vogels ook de veroorzaker van vuil. Al dit vuil zorgt voor een productiebeperking van uw energie. Door te kiezen voor een zorgvuldige zonnepaneelreiniging door Bas Schoonmaakbedrijf bent u van een optimale productie verzekerd.

Schone zonnepanelen zorgt voor meer opbrengst

Door uw zonnepanelen schoon te maken zal uw energierekening verlaagd worden. Uit onderzoek is gebleken dat zonnepanelen schoonmaken zorgt voor een rendementsverhoging van 3 tot 5%. Gedurende het jaar is de kracht van de zon niet altijd optimaal. In het voorjaar schijnt de zon het meest en is de opbrengst het hoogst. Wij raden daarom ook zonnepaneelreiniging aan voor aanvang van het voorjaar.

Zonnepanelen schoonmaken

Onze manier van zonnepanelen schoonmaken

Schoonmaken doen wij met behulp van osmosewater. Osmosewater is water in zijn puurste vorm en wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Dit water is vrij van zouten, kalk, lood, natrium, magnesium, kalium en organische vervuiling. Doordat dit water puur is laat het geen strepen en vlekken achter. Schoonmaken met dit water zorgt voor een perfect resultaat.

Offerte aanvragen voor schone zonnepanelen

Wilt u ook een hoger rendement door zonnepaneelreiniging? Neem dan contact op met Bas Schoonmaakbedrijf. Onze medewerkers kunnen al uw vragen over zonnepaneelreiniging beantwoorden en kunnen voor u ook een offerte opstellen. Door onze aanpak en 10 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat na de schoonmaak u een hoger rendement krijgt. Dit scheelt u op uw energierekening en u belast het milieu minimaal door optimaal gebruik te maken van de zon. Wilt u dat wij standaard in het voorjaar zonnepaneelreiniging uitvoeren bij u? Bespreek dit met onze medewerkers en zij bespreken met u de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-46332186. Mailen kan natuurlijk ook, stuur een mail naar: info@basschoonmaak.nl. Wij voorzien u graag van een kosten plaatje en kunnen u alles vertellen over hoe wij zonnepanelen schoonmaken.

BEL ONS NU