Glazenwasser

Glasbewassing door onze glazenwasser

Uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf, schone ramen horen daar ook bij. Gedurende het jaar worden uw ramen door het weer vuil. Om ervoor te zorgen dat uw ramen weer schoon worden kunt u glasbewassing uit laten voeren door de glazenwasser van Bas Schoonmaakbedrijf. Onze glazenwasser is een vakman die snel en effectief werkt en ook kwaliteit levert. Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u ervan uitgaan dat als wij zijn geweest, uw ramen ook echt schoon zijn.

Wij zorgen voor blinkende ramen

Ons doel is om altijd om uw verwachtingen te overtreffen. Ook wanneer wij uw glazen schoonmaken. Als onze glazenwasser is geweest heeft uw pand weer blinkende ramen en is er geen vlek meer te zien. Een voordeel van schone ramen is dat deze meer zonlicht binnen laten. Dit zorgt voor een prettigere werkomgeving met meer zonlicht.

Periodiek inzetten van onze glazenwasser

Omdat uw ramen gedurende het jaar meermaals vuil worden, raden wij aan om periodiek gebruik te maken van onze glazenwasser. U kunt in samenspraak met ons de frequentie van glasbewassing bepalen voor het jaar. Hierdoor hoeft u niet steeds op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw ramen schoon maakt. Als u kiest voor periodieke glasbewassing, bent u gedurende het jaar verzekerd van schone ramen.

Glazenwasser

De grondige glazenwasser

Onze klanten geven aan dat zij zeer tevreden zijn over onze diensten. Zij vinden onze glazenwasser over het algemeen vakbekwaam, professioneel en snel. Ook zijn onze klanten te spreken over de kwaliteit van onze service. Zij geven aan dat de ramen blinken als nooit tevoren. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Ook zorgen wij ervoor dat wij kwaliteit blijven leveren tijdens iedere keer dat wij de glasbewassing voor u verzorgen.

Glazenwasser offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een goede glazenwasser? Zoek dan niet verder en neem contact op met Bas Schoonmaakbedrijf. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en kunnen ook een offerte voor u opstellen. In overleg met u bepalen wij welke frequentie van glasbewassing nodig is voor uw pand. Wij adviseren u, maar u bepaalt uiteindelijk hoe vaak wij uw ramen komen wassen. Voor meer informatie of een offerte kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-46332186. Maar mailen kan natuurlijk ook naar het volgende adres: info@basschoonmaak.nl. Neem snel contact op en vraag naar de glazenwasser service.

BEL ONS NU