Schoonmaakbedrijf

Bas, uw schoonmaakbedrijf

Wij zijn Bas Schoonmaakbedrijf, al 10 jaar ervaren in de schoonmaakbranche met altijd tevreden klanten. Wij bieden verschillende schoonmaakdiensten aan zoals glasbewassing, gevelreiniging, kantoren schoonmaken, zonnepanelen reinigen en kantoorontruiming. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat wij snel en effectief werken met het oog op de details. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat onze schoonmaakdiensten perfect worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u en uw medewerkers altijd in een schoon en fris pand kunnen werken.

Voordelen van Bas Schoonmaakbedrijf

Bij ons schoonmaakbedrijf kunt er altijd van uitgaan dat wij onze afspraken nakomen. Wij doen waar wij goed in zijn en dat is schoonmaken. Wij denken met u mee zodat wij onze schoonmaakdiensten kunnen afstemmen op uw wensen. Kiezen voor Bas Schoonmaakbedrijf brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Oog voor de details
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • 10 jaar ervaring
  • Professionele aanpak
  • Snelle hulp door onze calamiteitenservice

Schoonmaakbedrijf

Calamiteitenservice

Problemen door een onverwachte calamiteit? Geen zorgen, Bas Schoonmaakbedrijf schiet u snel te hulp zodat uw woning of bedrijfspand snel schoon is. Of het nu gaat om brand-, water-, of rookschade of andere calamiteiten, wij zorgen ervoor dat het snel wordt opgelost. Wacht ook niet met bellen na een calamiteit, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Werkwijze

Door onze werkwijze weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat wij onze werkwijze afstemmen op uw wensen. Hierdoor kunnen wij een oplossing op maat realiseren. Onze werkwijze volgt de volgende stappen:

Informatie
Offerte
Afspraken
Opdracht

In eerste instantie kan het zijn dat u zich aan het oriënteren bent over wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen. Wij geven u graag meer informatie, zodat u een beslissing kunt maken uit welke schoonmaakwerkzaamheden u uitbesteedt aan ons schoonmaakbedrijf. Als u de informatie gelezen heeft en u geïnteresseerd bent in onze schoonmaakdiensten, dan kunnen wij een offerte voor u opstellen. Als wij tot een akkoord zijn gekomen, worden er afspraken gemaakt. Hierbij kunt u onder andere denken aan dat wij samen de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden bepalen. Als alle afspraken zijn gemaakt, krijgt u de opdracht op papier. Hierop zullen de afspraken, de kosten en de frequentie van onze schoonmaakdiensten vermeld staan.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en bel ons schoonmaakbedrijf op: 06-46332186. U kunt natuurlijk ook een mail sturen. Stuur een mail naar: info@basschoonmaak.nl.

BEL ONS NU